تلاش اوباما برای برگزاری جشن تولد با وجود شیوع کرونا!

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، «باراک اوباما» رئیس جمهور اسبق آمریکا با وجود همه گیری کرونا به دنبال آن است که جشن تولدی برگزار کند؛ اقدامی که در نهایت سبب شد تا وی به دلیل شیوع گونه دلتای این ویروس در میزان شمار مهمانان خود تجدید نظر کند.

اوباما روز چهارشنبه ۶۰ ساله شد و بنابود جشن تولد باشکوهی را آخر هفته جاری در ماساچوست آمریکا برگزار کند، اما تعداد بالای مبتلایان به نوع دلتای ویروس کرونا باعث شد تا او از تصمیم خود برای برگزاری  این جشن به چنین شکلی صرف نظر کند.

بنابراین، تصمیم جدید اوباما به برگزاری مراسمی کوچک با حضور افراد نزدیک و خانواده تغییر کرده است. سخنگوی اوباما در این باره اعلام کرد: «از چندین ماه پیش برای برگزاری این مراسم با توجه به پروتکل‌های بهداشتی برنامه‌ریزی کرده بودیم. اما اکنون اوباما و همسرش تصمیم به برگزاری آن به شکل خصوصی‌تری کردند. اوباما از پیام تبریک افراد دیگر قدردانی می‌کند.»

منابع رسانه‌ای ازدعوت شدن صد‌ها نفر به این مراسم تولد خبر داده بودند و قرار بود جورج کلونی، استیون اسپیلبرگ و اپرا وینفری نیز در میان مهمان‌ها حضور داشته باشند..

اما با افزایش تعداد مبتلایان به نوع دلتای کروناف انتقاد‌ها از این مراسم آغاز شد. اوباما از مهمانان خود خواست تا پیش از شرکت در مهمانی تست کرونا داده و واکسینه شوند.

گفته می‌شود «جو بایدن» رئیس جمهور کنونی آمریکا که پیشتر معاون اوباما بود، دعوت او را برای حضور دراین مهمانی رد کرد.

انتهای پیام/