سرپرست شهرداری مشهد خبر داد؛
افزایش ساعت کار سالن‌های تغسیل و تعداد غسالان بهشت رضوان

افزایش ساعت کار سالن‌های تغسیل و تعداد غسالان بهشت رضوان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، رضا خواجه نائینی ظهر سرپرست شهرداری مشهد در بازدید از آرامستان بهشت رضوان گفت: به مدیران آرامستان بهشت رضوان اعلام شد که به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و در جهت رفاه حال مراجعان و اجرای دستورالعمل های بهداشتی نسبت به توزیع آب بسته‌بندی رایگان در آرامستان اقدام کنند.

او در پاسخ به درخواست عده‌ای از مراجعان نسبت به طولانی شدن زمان انتظار، افزود: مدت زمان انتظار انجام امور مربوط به پذیرش، تغسیل و دفن به دلیل تعداد بالای فوتی‌ها طولانی است به همین دلیل دستور رسیدگی و تسریع در فرآیند خدمات‌رسانی در بهشت رضوان داده شد.

سرپرست شهرداری مشهد ادامه داد: این موضوع در جلسه‌ای فوری و با حضور معاون خدمات شهری، مدیرعامل سازمان فردوس‌ها و مدیران مجموعه بهشت رضوان بررسی و به موجب آن مقرر شد تا ساعت کار سالن‌های تغسیل، تعداد غسالان و دفن‌کنندگان طی روز‌های آینده افزایش پیدا کند.

خواجه نائینی بیان کرد: در این جلسه درخواست شد به منظور کاهش مدت زمان حضور مراجعان در آرامستان و جلوگیری از ازدحام جمعیت، زمان ورود و تغسیل متوفیان از طریق پیامک یا تابلو اطلاع‌رسانی به بستگان درجه یک آن‌ها اطلاع‌رسانی شود.

انتهای پیام//م.ب