در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
اجرای طرح صیانت می تواند به آموزش های مجازی آسیب بزند

منصور رخشان مشاور تحصیلی و کنکور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اجرای طرح صیانت و امکان آسیب‌های این طرح به آموزش‌های مجازی، اظهار کرد: همه جای دنیا وقتی که کرونا آمد قبل از اینکه برنامه‌های آموزش آنلاین بتوانند به تعداد زیاد به مردم خدمت دهند، شبکه‌های اجتماعی به کمک آموزش‌های آنلاین آمدند، زیرا این شبکه‌ها از قبل زیرساختشان برای استفاده کاربران زیادی آماده شده بود.

او با اشاره به اینکه کرونا سبب، متمرکز شدن آموزش‌های مجازی در شبکه‌های اجتماعی شد، گفت: در ایران هم به همین شکل این اتفاق افتاد و بعضی از شبکه‌های اجتماعی توانستند کمک کنند که دانش آموزان در کمترین زمان به آموزش‌های مجازی و معلمان دسترسی داشته باشند.

این مشاوره آموزشی بیان کرد: واقعیت این است که بعضی از ابزار‌ها از جمله شبکه‌های اجتماعی هستند که امروزه بدون آن‌ها نمی‌توان زندگی کرد.

رخشان با اشاره به اجرایی طرح صیانت گفت: قاعدتا اگر طرح هایی، چون طرح صیانت تصویب شود، دسترسی تعداد زیادی از دانش آموزان به اطلاعات به روز و آخرین آموزش‌ها قطع می‌شود و ممکن است این طرح آسیب‌های زیادی را به آموزش‌های مجازی بزند.


بیشتر بخوانید: مصوبه‌ ممنوعیت پذیرش دانشجوی ارشد از رشته‌های غیرمرتبط لغو نشده است


انتهای پیام/