دوغ و گوشفیل ، شور و شیرین مثل زندگی+فیلم

+فیلم

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، ریشه تاریخی خوردن گوشفیل با دوغ از زمان صفویه بود که در اصفهان باب شد.

برخی حتی معتقدند که این ترکیب خاصیت درمانی نیز دارد و بر این عقیده بودند که طعم شور دوغ و شیرینی گوشفیل باعث تنظیم شدن فشار خون در بدن می‌شود و در حقیقت به شکل سرم قندی و نمکی عمل می‌کند.

شرینی گوشفیل همچون زولبیا و بامیه با شربت، آرد و ماست تهیه می‌شود، امروزه ممکن این شیرینی را با اشکال مختلفی در شیرینی فروشی‌های شهر ببینید، اما شکل اصلی و سنتی آن شبیه به یک برگ بزرگ است که به چشم ما به گوش فیل مانند است. دوغی که در کنار گوشفیل سرو می‌شود، محلی است و همراه نعناع و برگ گل سرخ می‌باشد.

{$sepehr_media_14488797_400_300}

انتهای پیام/ف