لَحم لبنانی + طرز تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد  داریم طرز تهیه لحم لبنانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


مواد مورد نیاز
گوشت گوسفندی چرخکرده....... ۶۰۰ گرم

جعفری خردکرده .... یک‌دوم پیمانه

بهارات..... ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل...... به میزان لازم

روش‌تهیه

گوشت، جعفری، بهارات، نمک و فلفل را در کاسه مناسبی بریزید و خوب ورز دهید. آن‌گاه رویش را بپوشانید و ۲ ساعت در یخچال نگه دارید. حالا هر بار به اندازه ۱۰۰‌گرم از مایه بردارید و به سیخ بکشید. اینک سیخ‌ها را روی آتش کباب کنید و برای پذیرایی در دیس مناسبی بگذارید و به دلخواه بیارائید.

یادآوری: بهارات ترکیبی شامل: فلفل سیاه، زیره، تخم گشنیز، میخک، جوز هندی، دارچین و هل است.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/