راه اندازی بخش جدید مراقبت های ویژه کرونا در بیمارستان امام رضای مشهد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، دکتر مهدی یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) گفت: با توجه به افزایش بیماران مبتلا به کرونا مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۱۸ تخت تجهیز و راه اندازی شد.

او افزود: با توجه به افزایش تعداد بیماران بستری کرونا و افزایش نیاز به تخت‌های مراقبت‌های ویژه و با همکاری خوب مدیریت پرستاری و گروه داخلی اعم از پرسنل، پزشک و پرستار با مهارت و تجربه آی. سی. یو این بخش راه اندازی شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) با بیان این که پرسنل مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) از تمامی توان خود برای درمان بیماران کووید استفاده می‌کنند ادامه داد: هدف ما این است که هیچ بیماری بدون این که خدمت کامل را از بیمارستان دریافت کند مرخص نشود.

یوسفی از تمامی کارکنان، مسوولان دانشگاه و خیرینی که در راه اندازی این آی. سی. یو مشارکت داشته اند قدردانی کرد.

 

انتهای پیام//م.ج