واکنش استاندار خراسان رضوی به برخورد عوامل شهرداری مشهد با یک شهروند؛
شهرداری مشهد از آن شهروند شریف دلجویی کند

شهرداری مشهد از آن شهروند شریف دلجویی کند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمدصادق معتمدیان استاندار خراسان رضوی با اشاره به نشر کلیپی در فضای مجازی با موضوع برخورد عوامل شهرداری مشهد با شهروندی که در حال جمع‌آوری ضایعات بود، گفت: حفظ کرامت و حرمت تک تک شهروندان شریف ما در شهر امام مهربانی‌ها، حضرت علی بن موسی الرضا (ع) مورد تاکید است و همه دستگاه‌ها باید این امر را سرلوحه اقدامات خود قرار دهند.

وی خواستار پیگیری اتفاق صورت گرفته شد و افزود: شهرداری مشهد همواره در پایتخت معنوی ایران اسلامی و جهان اسلام، مظهر خدمت رسانی شایسته به زائران و مجاوران بارگاه مطهر رضوی بوده و گواه این موضوع هم به عینه قابل دیدن است اما این به تنهایی کافی نیست و ضرورت دارد شهرداری مشهد نسبت به اتفاق صورت گرفته از آن شهروند شریف دلجویی نماید و حتی المقدور شرایطی را فراهم کند تا از شهروندانی که به دلیل مشکلات اقتصادی شدید روی به چنین مشاغل سختی می‌آورند، حمایت مادی و معنوی صورت گیرد.

استاندار خراسان رضوی  با بیان اینکه رعایت قانون و اخلاق اسلامی در برخورد با اشخاص باید مد نظر همه کارکنان دستگاه‌های اجرایی باشد، ادامه داد: چه در دستگاه‌های اجرایی، چه در محافل عمومی و شهری همه مدیران و پرسنل آن‌ها باید بدانند که مردم ولی نعمت ما هستند و هر آنچه آبرو و عزت داریم به واسطه حمایت‌ها و همراهی‌های مردم است. پس شایسته است در پایتخت معنوی ایران اسلامی دیگر شاهد چنین رویدادهایی نباشیم.

در پی این اقدام، موسی الرضا حاجی بگلو عضو شورای شهر مشهد با حضور در منزل فرد ضایعات فروش از وی دلجویی کرد.

{$sepehr_media_14543273_400_300}

انتهای پیام//ف. غ