تعطیلی بانک‌ها، چالش جدی شهروندان/ طالبان: بزودی بانک‌ها باز می‌شوند

 

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، بسیاری از شهروندان که در چند روز گذشته در پشت در‌های بسته بانک‌ها در کابل تجمع می‌کنند، می‌گویند که آنان بخاطر بسته بودن بانک‌ها پولی برای تامین غذا‌های روزانه خود ندارند و خود و خانواده آن‌ها در گرسنگی به سر می‌برند.

وزارت مالیه در اعلامیه ای گفته است که این وزارتخانه در تفاهم با مسئولان طالبان، در تلاش است تا هر چه زودتر محدودیت‌های موجود رفع شده و فعالیت‌های بانکی، مالی و گمرکی دوباره از سر گرفته شود.

در اعلامیه این وزارتخانه آمده است که این وزارتخانه در هماهنگی با مسئولان ذیربط طالبان، پس از شروع حکومت جدید معاش تمامی کارمندان ملکی را هم مانند گذشته پرداخت کرده و زمینه را برای فعالیت‌های بانکی، مالی و گمرکی در آینده نزدیک فراهم می‌سازد.

این در حالی است که پس از ورود طالبان به کابل از یک هفته به این سو فعالیت‌های بانکی در کابل و تمامی شهر‌های کشور متوقف است.

از شهر‌های دیگر نیز گزارش‌های مبنی بر مشکلات مردم ناشی از مسدود بودن بانک‌ها وجود دارد.

انتهای پیام/