توزیع روزانه ۱۲۰ تن گوشت مرغ در گلستان

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، سعید حسن پور جانشین رئیس سازمان و مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی گلستان گفت: در استان گلستان روزانه بین ۵۵۰ الی ۶۰۰ تن گوشت مرغ تولید می‌شود.

او افزود: حدود ۱۲۰ تن گوشت مرغ براساس برش شهرستانی روزانه در سطح استان با قیمت مصوب ۲۴ هزار و۹۰۰ تومان توزیع می‌شود.

حسن پور ادامه داد: بیش از ۳۵۰ الی ۴۰۰ تن گوشت مرغ تولید شده در استان هم به تهران و حدود ۱۰۰ تن به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.

گلستان یکی از قطب‌های تولید مرغ در کشور است و حدود ۱۰ درصد از مرغ کشور در این استان تولید می‌شود.

انتهای پیام/ق