هنگام خرید اینترنتی از فیلترشکن استفاده نکنید

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، پلیس فتا استان بوشهر خطاب به کاربران فضای مجازی عنوان کرد: هنگام خریدهای اینترنتی فیلترشکن خود را ببندید، زیرا در برخی موارد به صرف نصب فیلترشکن بدافزارهایی هم با آن نصب می‌شوند که ممکن است اطلاعات شما را کپی و برای مبدا خود بفرستند.

این پلیس توصیه کرد: کاربران از نصب فیلترشکن‌هایی که منبع نامشخص دارد خودداری کنند. همچنین بهتر است برای خریدها و امور بانکی از برنامه‌هایی که بانک‌ها طراحی کرده‌اند استفاده شود زیرا امنیت بالاتری دارند.

پلیس فتا در همین حال درباره تبلیغات دروغین و اغوا کننده کلاهبردارن در نرم افزارهای واسط خرید و فروش کالای دسته دوم هشدار داد.

در اطلاعیه این پلیس آمده است: کلاهبرداران سایبری با ارائه تبلیغات دروغین و یا اغوا کننده در برنامه‌ها و درگاه‌های اینترنتی واسط خرید و فروش کالای دسته دوم به‌دنبال جلب افراد و کلاهبرداری از آن‌ها هستند.

 به کاربران توصیه شده است برای تجربه خریدی امن از پرداخت بیعانه به فروشندگان برای خرید کالا خودداری کنند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/ک