دانشگاه‌های خلیج فارس و سانیو ایتالیا تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، آرش خسروی مدیرامور بین الملل دانشگاه خلیج فارس با اشاره به اینکه پژوهشگران و دانشگاه‌های ایتالیا رتبه اول را در بین شرکای بین المللی این دانشگاه دارند، بیان کرد: با توجه به عضویت دانشگاه خلیج فارس در کارگروه مرجع ملی همکاری‌های علمی بین المللی با ایتالیا، توسعه روابط و همکاری با دانشگاه‌های این کشور جزو اولویت برنامه‌های دفتر امور بین الملل و دانشجویان غیرایرانی این دانشگاه قرار دارد.

او افزود: این تفاهم‌نامه در مرداد امسال با امضای عبدالمجید مصلح رئیس دانشگاه خلیج فارس و جراردو کانفورا رئیس دانشگاه سانیو رسمیت پیدا کرده است.

مدیرامور بین الملل دانشگاه خلیج فارس عنوان کرد: در این تفاهم‌نامه اولویت‌های پژوهشی و آموزشی در حوزه‌های زیست شناسی، کشاورزی و دامپزشکی در نظر گرفته شده است اگرچه در صورت تمایل دو طرف امکان گسترش به سایر موارد نیز وجود دارد.

خسروی ادامه داد: برنامه‌های متعددی برای افزایش تعاملات علمی و فرهنگی میان دو دانشگاه پیش بینی شده است از جمله تبادل اعضای هیات علمی آموزشی و پژوهشی، مقالات و انتشارات مشترک، تبادل دانشجویان تحصیلات تکمیلی، بازدید کارکنان فنی و اداری هر دانشگاه از دانشگاه دیگر و سازماندهی رویدادها، برنامه‌ها، سمینارها و وبینارهای مشترک.


بیشتر بخوانید


او گفت: بیش از ۳۰۰ دانشجوی بین المللی از کشور‌های خاورمیانه از جمله افغانستان، پاکستان، هند و آفریقا در دوره‌های تحصیلی بلند مدت دانشگاه خلیج فارس تحصیل می‌کنند.

مدیرامور بین الملل دانشگاه خلیج فارس بیان کرد: به طور معمول هر ساله شماری دانشجو نیز از سایر مناطق جهان از جمله کشور‌های اروپایی برای دوره‌های کوتاه مدت و فرصت مطالعاتی به بوشهر می‌آیند.

دانشگاه سانیو ایتالیا در رده بندی تایمز در رتبه ۴۰۰ تا ۵۰۰ جهانی و رتبه ۱۰۲ در بین دانشگاه‌های جوان قرار دارد.

این دانشگاه در رشته‌های کسب و کار، اقتصاد، مهندسی الکترونیک، انرژی، کامپیوتر، عمران، بایوفناوری، زیست شناسی، زمین شناسی، محیط زیست و حقوق فعال است.

دانشگاه سانیو در شهر بنه ونتو ایتالیا قرارداد که روزگاری در عهد رم باستان مرکز تجاری مهم محسوب می‌شده است.

انتهای پیام/ک