برداشت ۲۰۰ تن مغز سبز پسته در رفسنجان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، حاج عبداللهی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان گفت: از نیمه دوم شهریور فصل برداشت پسته در رفسنجان آغاز می‌شود، اما برداشت مغز سبز قبل از فصل برداشت پسته انجام می‌شود و مغز سبز برای مصارف شیرینی و استفاده در بستنی‌ها و دیگر مصارف در صنایع غذایی کاربرد دارد و طی سال‌های اخیر محصولاتی نظیر کره پسته و…هم از مغز پسته تولید شده است.

او افزود: فصل برداشت مغز سبز مردادماه است و مصرف عمده مغز‌های سبز در شیرینی‌سازی و ساخت شیرینی‌های گران‌قیمت است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان گفت: سالانه ۲۰۰ تن مغز سبز از باغ‌های پسته رفسنجان برداشت می‌شود.

حاج‌عبداللهی تصریح کرد: بعضی از کشاورزان مقداری از محصول پسته خود را به‌صورت مغز سبز برداشت و روانه بازار می‌کنند.

او بیان داشت: محصول پسته رفسنجان طعم بی‌نظیر و خاصی دارد که در جهان بسیار مشهور است.

انتهای پیام/ی