تردد کامیون‌ها از مرز جلفا ۲۳ درصد افزایش یافت

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، علیزاده مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه  در مدت سپری شده از امسال ۲۶ هزار و ۷۰۰ دستگاه کامیون ایرانی و خارجی از مرز جلفا تردد کرده اند، گفت:در همین مدت ۳۸ هزار و ۹۰۰ دستگاه کامیون ایرانی و خارجی نیز از مرز نوردوز تردد کرده اند که این تعداد نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۰ درصد افزایش یافت.

او با اشاره به اینکه امسال در مجموع ۶۵ هزار و ۶۰۰ دستگاه وسایل نقلیه سنگین باری از پایانه‌های مرزی جلفا و نوردوز تردد کرده اند، اظهار کرد: در این مدت ۳۵۱ هزار و ۶۹۰ تن کالا از طریق مرز نوردوز وارد و صادر شده و میزان کالای ترانزیت ورودی و خروجی از این مرز ۷۰ هزار و ۶۰۰ تن است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی گفت: در همین مدت ۲۱۴ هزار و ۷۰۰ تن کالا از طریق مرز جلفا، صادر و وارد شده و میزان کالای ترانزیت ورودی و خروجی از این مرز ۱۹۷ هزار و ۷۰۰ تن بوده است.

علیزاده با بیان اینکه در این مدت ۵۹ هزار و۵۹۳ نفر از طریق پایانه‌های مرزی جلفا و نوردوز تردد کرده اند، ادامه داد: از این تعداد ۴۶ هزار و ۴۲۲ نفر از مرز نوردوز و ۱۳ هزار و ۱۷۱ نفر از مرز جلفا تردد کرده اند.

انتهای پیام/ک