معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران مطرح کرد؛
الگوگیری مناطق ۲۲ گانه تهران برای احداث پارکینگ‌های طبقاتی از منطقه ۱۸

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید مناف هاشمی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران درباره فعالیت‌های عمرانی انجام شده در منطقه ۱۸ تهران گفت: دو اقدام خوبی که در منطقه ۱۸ در حال انجام است، یکی ایجاد پارکینگ‌های عمومی و دیگری تعریض خیابان‌های با کیفیت منطقه است.

وی افزود: در زمینه پارکینگ‌های طبقاتی، معاونت حمل و نقل هم کمک می‌کند تا پروژه‌ها به بهره برداری برسند و در زمینه تعریض خیابان‌ها هم مردم با مشکلات زیادی مواجه هستند و دو خیابان را بازدید کردیم که می‌تواند الگوی مناسبی برای سایر مناطق ۲۲ گانه شهر تهران باشد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: منطقه ۱۸ در ایجاد پارکینگ‌های طبقاتی هم به خوبی عمل کرده و شروع خوبی داشته و مناطق دیگر تهران هم می‌توانند از این منطقه الگوگیری کنند و وظیفه سازمان حمل و نقل و ترافیک هم در این زمینه این است که بیشتر کمک کند، چراکه اولویت ما مناطق جنوبی تهران است و امیدواریم بتوانیم بهتر کمک کنیم.

هاشمی تصریح کرد: چه بخواهیم عملیات تعریض انجام دهیم و چه عملیات عمرانی، مردم نارضایتی‌های خاصی نسبت به محیط زندگی خود دارند و نسبت به محل زندگی خود الگو‌ها و علایق خاصی دارند که پذیرفتن تغییر در آن‌ها برایشان سخت است، اما منطقه ۱۸ در این کار موفق بوده و هر چند در شروع این کار نارضایتی وجود داشته، اما افراد زیادی هم رضایت بسیاری داشتند.


بیشتربخوانید


انتهای پیام/