در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
قاچاقچی سابقه دار تریاک در کرمان دستگیر شد/ دپوی موادمخدر خانه پدری

سرهنگ عبدالوهاب حسنوند رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: ماموران عملیات ویژه پلیس مبارزه با موادمخدر پایتخت با انجام یکسری اقدامات اطلاعاتی و انتظامی متوجه شدند که یکی از قاچاقچیان سابقه دار و حرفه‌ای اقدام به تهیه موادمخدر از شرق کشور کرده و با انتقال آن به پایتخت این مواد افیونی را بین جوانان به صورت گسترده توزیع می‌کند.

وی افزود: به دنبال این موضوع در تحقیقات بیشتر ماموران مشخص شد که متهم به تازگی یک محموله موادمخدر را از مرز‌های شرقی وارد ایران کرده و پس از انتقال به استان کرمان آن‌ها را در منزل پدری خود دپو و مترصد زمان مناسب برای انتقال این محموله به پایتخت است.

سرهنگ حسنوند تصریح کرد: با تجمیع اطلاعات بدست آمده ماموران ضمن هماهنگی با مقام قضائی و با همکاری ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر استان کرمان، اقدام به رصد و پایش مسیر و محل‌های تردد متهم کردند تا اینکه پس از چندین ساعت گشت زنی هدفمند موفق شدند متهم را در حالیکه در محور کرمان - بم در حال ترد بود را متوقف کردند.

وی با بیان اینکه متهم دستگیر شد، گفت: در بازرسی از خودرو وی ۱۴ کیلو و ۳۰۰ گرم ماده مخدر تریاک کشف شد.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر تهران تاکید کرد: متهم و مواد مشکوفه به مقر پلیس منتقل و پس از تحقیقات تکمیلی جهت سیر مراحل قضائی به دادسرا معرفی شد.


بیشتر بخوانید

فروشنده حشیش در جنوب تهران دستگیر شد


انتهای پیام/