مراقب اطلاعات حساب بانکی خود باشید

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، سرهنگ ابراهیم پرسا رئیس پلیس فتای استان گلستان گفت: مجرمین سایبری با ترفند‌های گوناگون مانند برنده شدن در قرعه‌کشی، دانلود و نصب نرم افزار‌های موبایلی، خرید شارژ ارزان قیمت، پرداخت هزینه آگهی در نرم افزار‌های واسطه‌گر و ... در پی دستیابی به اطلاعات حساب بانکی افراد هستند.

او ادامه داد: مجرمین با استفاده از این ترفند‌ها افراد را به درگاه‌های جعلی هدایت  و پس از اخذ اطلاعات حساب، اقدام به سرقت موجودی حساب می‌کنند.

سرهنگ پرسا از مردم خواست: برای جلوگیری از سرقت اطلاعات حساب بانکی، از باز کردن لینک‌های موجود در پیام‌های ناشناس خودداری کنید.

رئیس پلیس فتای استان گلستان گفت: مردم قبل از انجام عملیات پرداخت، ابتدا اصالت درگاه را بررسی کرده و سپس پرداخت خود را انجام دهند.

انتهای پیام/م