قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا، تغذیه‌ را جدی بگیرید/ آب فراموش نشود

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،خلیلی، کارشناس ارشد تغذیه البرز در خصوص تغذیه در دوران واکسیناسیون علیه ویروس کرونا، گفت: مصرف شیر، میوه، تخم مرغ، لقمه نان و پنیر (همراه با سبزیجات مثل گوجه فرنگی یا خیار و ...) به عنوان صبحانه یا میان وعده قبل از تزریق واکسن کرونا توصیه می‌شود.

کارشناس ارشد تغذیه البرز افزود: مصرف مواد غذایی تازه میوه جات، سبزیجات، ماهی، آجیل و مغز‌ها به عملکرد بهتر سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند، زیرا التهاب کمتری در بدن ایجاد می‌شود.

خلیلی با اشاره به این که  مصرف ویتامین c می‌تواند خیلی کمک کننده باشد، گفت: حتی مصرف ویتامین D به صورت قرص‌های مکمل رژیمی می‌تواند خیلی حائز اهمیت باشد.

او افزود: مردم سعی کنند مواد التهاب زا مثل نمک و شکر را در برنامه غذایی خود کم کنند.

کارشناس ارشد تغذیه البرز با بیان این که حتما قبل و بعد از واکسیناسیون مقدار زیادی آب و مایعات بنوشید، گفت:  تامین آب بدن به میزان کافی قبل و بعد از تزریق واکسن کووید-۱۹ بسیار مهم است.

او افزود: مصرف مایعات کافی نه تنها سبب عملکرد بهتر بدن در شرایط واکسیناسیون می‌شود، بلکه از افت فشار خون در افرادی که معمولا ترس از آمپول و یا واکسن دارند نیز جلوگیری می‌کند.

خلیلی در این توصیه‌ها با تاکید بر این که زمان واکسیناسیون نباید ناشتا باشید، گفت: ممکن است زمان تزریق واکسن دچار سرگیجه یا افت فشار شده و غش کنید.

کارشناس ارشد تغذیه البرز افزود:بعد از ۲ هفته پس از تزریق دوز دوم تازه ایمنی در بدن ایجاد می‌شود.

او گفت: مصرف فست فودها، شیرینی جات، نمک و... باعث تضعیف سیستم ایمنی شده و می تواند زمینه را برای ابتلا به بیماری‌ها از جمله کرونا فراهم می‌کند.

انتهای پیام / ر. ن