در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
تداوم وزش باد در نوار شرقی کشور طی فردا

صادق ضیائیان کارشناس هواشناسی در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه براساس تحلیل آخرین نقشه های هواشناسی امشب در استان های گیلان، مازندران و گلستان ابرناکی و بارش پراکنده پیش بینی می شود، گفت: در روزهای شنبه و یکشنبه در استان گیلان و مازندران بارش پراکنده باران پیش بینی می شود.

او ادامه داد: امشب در ساعات اولیه شب در غرب هرمزگان و‌ جنوب فارس افزایش ابر و گاهی بارش پراکنده و وزش باد شدید انتظار می رود. در نوار شرقی کشور به ویژه در خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان وزش باد شدید و گرد وخاک رخ می دهد.

کارشناس هواشناسی یادآور شد: دریای خزر، شمال و مرکز خلیج فارس و سواحل شرق عمان مواج است.

او با بیان اینکه در روزهای شنبه و یکشنبه وزش باد شدید در نوار شرقی تداوم خواهد داشت، افزود: در روزهای دوشنبه و سه شنبه در غالب مناطق کشور آسمان صاف و آرام است.

ضیائیان یادآور شد: از روز شنبه تا دوشنبه در سواحل شمالی، شمال شرق و دامنه های جنوبی البرز روند افزایش نسبی دما پدیده حاکم خواهد بود.

او درباره آب و هوای تهران گفت: آسمان تهران فردا صاف گاهی همراه با وزش باد خواهد بود و بیشترین دمای تهران ۳۳ و کم ترین آن ۲۲ درجه خواهد بود.

انتهای پیام/