آغاز واکسیناسیون دانشجویان و طلاب استان مرکزی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، سید محمد جمالیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: دانشجویان و طلاب استان مرکزی می‌توانند از امروز (یکشنبه) با ثبت نام در سامانه و یا در دست داشتن کارت دانشجویی نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند.

جمالیان همچنین با اشاره به واکسیناسیون افراد بالای ۱۸ سال در روستا‌های استان مرکزی افزود: افراد بالای ۱۸ سال روستایی می‌توانند نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: با توجه به ارایه مجوز تزریق واکسن به کارکنان صنعت نفت، واکسیناسیون کارکنان شرکت پتروشیمی و پالایشگاه هم در حال انجام است.

او با اشاره به اینکه یک میلیون و ۸۷ هزار و ۱۳۰ نفر افراد بالای ۱۸ سال در استان مرکزی وجود دارد ادامه داد: از این تعدا ۶۳۳ هزار و ۹۳۳ نفر معادل ۴۳ و ۲ دهم درصد یک دز واکسن کرونا و ۲۵۶ هزار و ۱۰۲ نفر معادل ۲۳ و هشت دهم درصد ۲ دز واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند.

جمالیان تصریح کرد: تعداد فوتی‌های استان مرکزی در هفته سوم شهریورماه جاری نسبت به هفته دوم ۲۳ درصد کاهش یافته است.

او اظهار کرد: ۳۵ درصد جامعه هدف در کشور یک دز و ۱۹ درصد در کشور ۲ دز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

انتهای پیام / ج