زاکانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
وجود معتادان متجاهر باید مایه تاثر من و امثال من باشد

/

علیرضا زاکانی شهردار تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،با اشاره به حضور معتادان متجاهر در پایتخت اظهار کرد:7 ناحیه داخل تهران وجود دارد که ویژگی خاصی دارند، بنده شب گذشته به یکی از این نواحی رفتم و معتادان را مشاهده کردم که با چه وضع اسفناکی در آنجا هستند.

وی ادامه داد: این افراد حتی یک نفرشان هم برای ما زیادی است، ما مسئولیتهای خودمان را ناظر به آنها باید بپذیریم زیرا آنها به نوعی فراموش شده‌اند همچنین باید مایه تاثر من و امثال من به عنوان مسئول باشد که این تعداد معتاد متجاهر وجود دارد.

شهردار تهران تکید کرد: مسئولیت مستقیم جمع آوری معتادان با شهرداری نیست و به بهزیستی و سایر دستگاه ها برمی گردد، ما برای کاهش این تعداد از معتادان متجاهر یکی از قرارگاه های خودمان را معطوف به همین موضوع گذاشتیم البته با جمع آوری معتادان مشکل حل نمی‌شود، امیدواریم شهر را از این وضعیت اصلاح کنیم.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/