مدیر حج و زیارت استان یزد خبرداد؛
پیش ثبت‌نام دو هزار یزدی برای مراسم اربعین

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، علی‌اصغر شریفی مدیر حج و زیارت استان یزد گفت: در حال حاضر زمان زیادی تا اربعین حسینی باقی نمانده، اما هنوز از سوی کشور عراق هیچ مجوزی برای پذیرش زائر به دلیل شرایط کرونایی صادر نشده است.

او افزود: عده زیادی از مردم یزد علاقمند به شرکت در مراسم اربعین حسینی هستند، اما برنامه مشخصی در مورد اعزام آن‌ها وجود ندارد.

شریفی ادامه داد: فعلاً کار پیش ثبت‌نام ۲ هزار و ۶۰۰ نفر انجام شده تا د رصورت صدور مجوز از سوی کشور عراق، مقدمات اعزام زائران فراهم شود.

مدیر حج و زیارت استان یزد تاکید کرد: پیش ثبت‌نام به معنای اعزام قطعی نیست بلکه در واقع به نحوی رزرو سهمیه اعزام است و در صورتی که کشور عراق مجوز صادر کند، بر اساس سهمیه استان، به ترتیب ثبت‌نام نسبت به صدور روادید و اعزام زائران اقدام خواهد شد.

او تصریح کرد: مشتاقان سفر اربعین در صورتی که مجوز اعزام برای آن‌ها صادر شود، باید هر دو دوز واکسن خود را تزریق کرده باشند و بیماری زمینه‌ای نداشته باشند و گذرنامه آن‌ها نیز حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.

شریفی یادآور شد: علاقمندان می‌توانند با مراجعه به سایت https://samah.haj.ir نسبت به پیش ثبت‌نام اقدام کنند.

انتهای پیام/ی