دومین مرحله طرح «نذر آب ۴» در مهرستان اجرا شد

علیرضا میربهاء الدین مدیرعامل هلال احمر سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،  اظهار داشت: طرح «نذرآب ۴» مانند سال‌های گذشته در مناطق کمتر برخوردار و درگیر با تنش آبی اجرا شده و هلال‌احمر در این مناطق؛ خدمات معیشت محور، سلامت‌محور و تأمین آب شرب سالم را در دستور کار خود قرار داده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان افزود: هدف از انجام طرح «نذرآب ۴»، تأمین آب پایدار با استفاده از ظرفیت داوطلبان و خیرین است.

وی گفت: همچنین تعداد ۱۰ روستا توسط جمعیت هلال احمر مهرستان شناسایی شده است، که در بحث لوله کشی جهت تأمین آب شرب و همچنین احداث مدرسه در کنار مردم باشیم.

میربهاءالدین بیان داشت: تا کنون بیش از ۳ میلیارد تومان جهت آبرسانی و یک میلیارد تومان در بحث سبدهای معشیتی و بهداشتی هزینه شده است.

وی تصریح کرد: ۸۱۴ نفر از مردم مهرستان از سوی کاروان سلامت استان‌های آذربایجان شرقی و غربی در قالب «طرح نذرآب ۴» مرحله اول ویزیت رایگان شدند.

انتهای پیام/ع