گام طلایی افراد هر محله برای رفع آسیب های اجتماعی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، سردار پورشمسی، فرمانده سپاه الغدیر استان یزد، با بیان اینکه هر محله و منطقه ای فرهنگ و مشکلات مخصوص خودش را دارد، گفت: مشکلات و آسیب های اجتماعی هر محله باید با فرهنگ سازی و همکاری بسیجیان و فرماندهان محله رفع شود.

او افزود: فرمانده با زکاوت باید مشکلات محله و منطقه مانند مشکلات مالی، اعتیاد، جوانان بیکار ، مستاجری و .... را شناسایی و برای حل این مشکلات تلاش کند.

پورشمسی گفت: در ایام دفاع مقدس و در جریان کرونا همه با همکاری برای حل مشکلات تلاش کردند و در حال حاضر نیز باید مسائلی مانند بد حجابی و بی حجابی با کمک همه حل شود.

او اظهار داشت: همه افراد مسلمان باید دست در دست هم انقلاب اسلامی را به دست با کفایت حضرت امام زمان (عج) برسانند.

انتهای پیام/ع