از سوی استاندار خراسان رضوی انجام شد؛
کمک ۷۰۰ میلیون تومانی به شهرداری مشهدریزه

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمدصادق معتمدیان استاندار خراسان رضوی با حضور در جمع مردم شهر مشهدریزه تایباد گفت: با توجه به نبود برخی از زیرساخت‌های ورزشی و درمانی در شهر مشهدریزه، مبلغ ۷۰۰ میلیون تومان به شهرداری این شهر کمک خواهد شد.

او افزود: اینکه شهر ۱۱ هزار نفری مشهدریزه زمین ورزشی ندارد، باعث شرمندگی است.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: بخش میانولایت تایباد متشکل از مردم تسنن و تشیع می‌باشد که به خوبی و با برادری در کنار هم زندگی می‌کنند و این خود نعمت بزرگی است.

معتمدیان بیان کرد: دیدار با مردم، اطلاع از وضعیت پروژه‌های نیمه تمام و آشنایی با ظرفیت‌های منطقه از اهداف سفر‌های شهری و شهرستانی هستند.

محمدصادق معتمدیان با حضور در بخش میان‌ولایت تایباد و صحبت با مسئولین، روحانیون و مردم این بخش از نزدیک در جریان مشکلات و مسائل قرار گرفت.

انتهای پیام// ا. چ