رونمایی از کتاب مرد قانون در شهرستان لنده

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، با حضور جانشین فرماندهی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد، خانواده‌های معظم شهدا و مسئولان شهرستانی از کتاب مرد قانون شهید رستم پور رونمایی شد.

در این آئین روح الله ویسی فرمانده سپاه ناحیه شهرستان لنده وگفت: کتاب مرد قانون در مورد زندگی نامه سردار شهید رستم پور بوده که در حوزه قضایی تیپ ۴۸ مسئولیت داشت.

ویسی مهم‌ترین ویژگی‌های اخلاقی شهید رستم پور را نظم و انضباط، مردم داری و اخلاق مداری دانست و افزود: کتاب مرد قانون در ۱۷۰ صحفه به دست نویسنده پاسدار لنده‌ای و به همت جمعی از نوجوانان و جوانان این شهرستان تدوین و چاپ شده است.

او با بیان اینکه برای گردآوری و تالیف این کتاب ۵۰ مصاحبه با همرزمان، همکاران شهید رستم پور و همچنین فرمانده هان جبهه و جنگ انجام شده است، اضافه کرد: مجوز چاپ و انتشار کتاب مرد قانون از انتشارات کنگره شهدای استان گرفته شد.

فرمانده سپاه ناحیه شهرستان لنده ادامه داد: در چندسال اخیر در شهرستان لنده دو کتاب دیگر مرتبط به زندگی نامه شهدا به نام‌های یاقوت خندق در باره دلاور مردی‌های سردار کریمی و ناگفته‌ های ثانی در باره شهید سهراب ثانی تدوین و چاپ شده است.

شهید رستم پور از شهدای شاخص کهگیلویه و بویر احمد در عملیات کربلای ۵ به درجه رفیع شهادت نائل شد.

انتهای پیام/س