دبیرکل جمعیت هلال احمر:
هلال احمر در داخل کشور نیز به نیرو‌های بهداشتی کمک می‌کند

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ، محمد حسن قوسیان مقدم دبیرکل جمعیت هلال احمر در دیدار با استاندار ایلام در مرز مهران ، گفت: آمادگی نیرو‌های امداد و نجات استان در پایانه مرزی و شهر مهران در این سفر مورد بررسی قرار گرفت.

او ادامه داد: طی بازدید‌های انجام شده نیرو‌های هلال احمر به اندازه کافی در مرز مهران مستقر هستند.

او اظهار کرد: یک پایگاه امدادی هلال احمر در پایانه مرزی مهران فعال است و طی هماهنگی‌هایی که با مدیرعامل هلال احمر استان انجام شده مقرر شد برای انبار‌های امدادی استان نیز اعتبارات لازم تخصیص داده شود.

استاندار ایلام نیز گفت: ارتقای توان عملیاتی هلال احمر با ایجاد پایگاه‌های موقت و سیار در مسیر تردد زائران اربعین حسینی یک ضرورت به شمار می‌آید.

محمد نوذری با تاکید بر ایجاد هماهنگی و همکاری با کمیته اسکان، خواستار ایجاد تمهیدات لازم برای اسکان اضطراری زائران عتبات عالیات شد.

او افزود: هلال احمر در تامین ماسک و تحویل آن به نیروی انتظامی اقدامات لازم را به عمل آورد.

او خواستار استقرار بالگرد در مرکز استان، استقرار آمبولانس و اتوبوس آمبولانس در مرز مهران، پوشش امداد و نجات حوادث برون مرزی و هماهنگی لازم در داخل عراق و فعال سازی قرارگاه عملیاتی اربعین شد و بر آمادگی هلال احمر برای امدادرسانی در حوادث تاکید کرد.

انتهای پیام/ ن