پرورش انسولین گیاهی در مازندران+ فیلم

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، کارلا خربزه ای تلخ مزه و بومی منطقه آسیای جنوبی و آفریقا است اما حالا 3 سالی می شود که در مازندران به کشت آن روی آورده اند.

این میوه از دو بخش پوسته تلخ و هسته ای با روکش ژله ای و شیرین تشکیل شده که به روش های مختلفی مصرف می شود.

استقبال عمومی باعث شده تا تنها در 3 سال سطح زیر کشت این محصول در مازندران از 2 بوته به سه هکتار برسد.

مطالعات انجام شده بر روی 40فرد مبتلا به دیابت نشان می دهد که مصرف 2هزار گرم خربزه تلخ برای 4 هفته می تواند کاهش متوسطی در سطح قند خون ایجاد کند.

تنها در 100 متر مربع  زمین، می توان پانصد کیلوگرم خربزه تلخ برداشت کرد.

{$sepehr_media_14825897_400_300}

انتهای پیام/