چگونه مصرف انرژی گلخانه‌ها را کاهش دهیم؟

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، عباسی راد مدیر عامل گروه مهندسی ساعیان صنعت نوین یزد گفت:کشور ایران و استان یزد از بهترین اقلیم برای گلخانه‌ها در دنیا برخوردار است و گلخانه داران یزدی به دلیل آماده نبودن برای هوشمند سازی و نبود اعتماد به محصولات این حوزه در ابتدا استقبال زیادی از محصولات نشد.

او افزود: مجوز شرکت، طراحی و پیاده سازی، هوشمند سازی گلخانه‌های کشاورزی، خانه‌های مسکونی و تجاری، دامپروری‌ها و شیلات است.

او گفت: شرکت ساعیان صنعت در حوزه گلخانه‌ها و خانه‌های هوشمند نیز وارد شده است و گلخانه‌های هوشمند را تجاری سازی کرده است.

او بیان کرد: در تازه‌ترین خدمت، شرکت ساعیان صنعت موفق به اخذ گواهی نامه دانش بنیان، ۲۰ درصد انرژی را کاهش داده است و بهره وری را دو برابر افزایش داده است.

عباسی راد گفت: شرکت ساعیان صنعت از قبل نماینده شرکت‌های اروپایی بوده است، در حال حاضر توانسته محصولات را بومی سازی کند و تکنولوژی آن را به ارمنستان صادر کند.

او گفت: یکی از بزرگترین مشکل شرکت ارائه خدمات پس از فروش است، اما در دستگاه‌های نسل چهارم، نرم افزاری طراحی شده است که به صورت آنلاین گلخانه‌ها را رصد می‌کند و نتایج را به مشتری ارائه می‌دهد.

عباسی راد افزود: خدماتی که به گلخانه داران ارائه می‌شود شامل سیم کشی و کابل کشی ابتدایی، تابلو‌های برق قدرت و اتوماسیون و کنترل اقلیم است.

عباسی راد گفت: شرکت ساعیان صنعت در سال ۱۳۸۷ به ثبت رسیده است و تا سال ۱۳۹۳ در حوزه صنعت و اتوماسیون فعالیت می‌کرد.

او گفت: در سال ۱۳۹۳ به پیشنهاد یکی از همکاران برای هوشمند سازی، از یک گلخانه بازدید شد و به صورت پایلوت در چند گلخانه اجرا شد، اما با شکست مواجه شد.

عباسی راد تصریح کرد: این شکست‌ها باعث تولید نسل‌های جدیدی از محصولات شد که مشکلات قبلی را نداشتند و شرکت در نسل پنجم محصولات، به دنبال اخذ گواهی نامه از اروپا است.

انتهای پیام/ی