آیا مدارس یزد حضوری می‌شوند؟

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، محسن موحدی فرد، مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد گفت: بخشنامه ۰۶، بخشنامه مشترک بین وزارت بهداشت و آموزش و پرورش به شمار آمده که مقررات سختگیرانه‌ای را برای بازگشایی مدارس در نظر گرفته است.

او افزود: هم اکنون با آموزش ترکیبی مجازی و حضوری و در حد انتظارات خانواده‌ها و وسعت مدارس با ۱۵درصد در خدمت دانش آموزان هستیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان درباره مشکل آبسردکن‌ها در مدارس تصریح کرد: برای حل این مشکل به صورت کوتاه مدت می‌توان از لیوان‌های یک بار مصرف در مدارس استفاده کرد که این مساله در برخی مدارس برقرار است.

موحدی فر ادامه داد:، اما راه حل بهتر استفاده دانش آموزان از شیشه‌های آبی است که همراه خود می‌آوردند و در این صورت نیاز به آبخوری کمتر می‌شود.

این مسئول بیام کرد: امیدواریم سرانه ویژه کرونا تا ۱۵آبان ماه در اختیار مدارس قرار گیرد تا بتوانند نیاز‌های خود را برای بازگشایی مدارس برطرف کنند.

او درباره سرویس‌های مدارس نیز گفت: رانندگان برای انتقال دانش آموزان باید دو دُز واکسن را دریافت کرده باشند که به نظر می‌رسد این مساله محقق شده و مشکلی در این زمینه نباشد بر اساس بخشنامه هم تعداد دانش آموزان در مینی بوس باید بین ۱۶تا۲۰ نفر باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش با اشاره به سختی‌هایی که معلمان در دوران کرونا متحمل شده اند اظهار داشت: معلمان در حال حاضر هم به صورت حضوری و هم مجازی در حال آموزش هستند و سختی فراوانی متحمل شده اند، اما امیدواریم با بازگشایی مدارس در ۱۵ آبان ماه از کار آنان کاسته شود.

انتهای پیام/و