رئیس سازمان تبلیغات اسلامی اشکذر:
حدود نیمی از مساجد شهرستان اشکذر فعال هستند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، پور قیومی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان اشکذر گفت: در اشکذر ۱۰۰ مسجد وجود دارد که از این تعداد ۴۰ مسجد فعال هستند.

او با اشاره به اهمیت مساجد در جامعه گفت: حضور اعضای شورای شهر در مساجد و شنیدن حرف شهروندان ضروری است و می‌تواند باعث پیشرفت روز افزون شهر و کاهش مشکلات مردم شود.

پورقیومی با اشاره به اهمیت گسترش فعالیت مساجد و حسینیه‌ها گفت: مجموعه شهرستان در حال تلاش برای راه اندازی ۶۰ مسجد غیر فعال دیگر است.

او تصریح کرد: از اعضای شورای شهر درخواست می‌کنم برنامه‌های فرهنگی و مذهبی را در پارک‌های بزرگ شهر همچنین پارک بانوان اجرا کنند.

پورقیومی اظهار داشت: نباید از برگزاری برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در پارک‌های اشکذر غفلت کرد همچنین می‌توان برگزاری جلسات عمومی، پرسش و پاسخ در زمینه‌های فقهی، حقوقی، علمی و تربیت دینی فرزندان در دستور کار قرار داد.

او با بیان اینکه اعضای شورای شهر آثار و خاطرات شهدای کارمند، دانشجو و دانش آموز را جمع آوری و بازگو کنند، اظهارداشت: جای خالی تمثال مطهر شهدا، یادمان چهره‌های ماندگار، عالمان و دانشمندان در سطح شهر احساس می‌شود.

انتهای پیام/ غ