ورود تدریجی دانش آموزان اصفهان به فضاهای آموزشی
ورود تدریجی دانش آموزان اصفهان به فضاهای آموزشی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، لیلاسادات ابطحی معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش اصفهان گفت: در واقع اگر بخواهیم به فضای مدرسه برگردیم نمی‌توانیم تمامی دانش‌آموزان را با هم وارد فضای آموزشی کنیم، زیرا در این فضا‌ها ممکن است فاصله‌گذاری رعایت نشود و نتوانیم سلامت جسمی کودکان و نوجوانان را تامین کنیم.

وی ادامه داد: برای این منظور اگر بخواهیم به بازگشایی مدارس بپردازیم اولین چیزی که مدنظر ماست این است که گروه‌ها و دسته‌بندی دانش‌آموزان را طوری انتخاب کنیم که آن‌ها با فاصله‌گذاری درست و رعایت شیوه نامه های بهداشتی به‌صورت تدریجی، اقتضایی وارد فضا‌های آموزشی شوند.

وی اظهار کرد: براین اساس لازم است که مدیریت جدی بر دانش‌آموزان ابتدایی صورت گیرد که بتوانند با رعایت دستورالعمل‌ها و شیوه نامه های بهداشتی در فضایی امن و سالم آموزش ببینند.

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش اصفهان افزود: در حال حاضر مدارس روستایی و عشایری استان که جمعیت کمتری دارند از فضای حضوری بهره‌مند هستند.

وی یادآور شد: باقی فضا‌های آموزشی در آبان وارد فضای حضوری تدریجی می‌شود.

ابطحی خاطرنشان کرد: به هر حال فضای برخط (آنلاین) هم یک دستاورد است که آموزش دانش‌آموزان از این طریق صورت گرفته است و تا زمانی که بتوانیم فضای حضوری را به‌تدریج و بطورکامل فراهم کنیم از این نوع آموزش بهره‌مند خواهیم شد.

معاون آموزش ابتدایی استان اصفهان درباره تامین کسری معلمان ابتدایی نیز گفت: علت کسری نیروی انسانی، بازنشستگی تعدادی از معلمانی بود که یاران صدیق آموزش وپرورش بودند.

وی اضافه کرد: این چالش نیز با پیگیری استان و حمایت‌هایی که صورت گرفت و در نهایت با همکاری وزارت آموزش وپرورش و تخصیص تعدادی نیرو به استان و همچنین استفاده از برخورداری ظرفیت همکاران بازنشسته‌ای که اعلام بازنشستگی دیرهنگام کردند توانستیم کسری نیرو را جبران کنیم.

در سال تحصیلی امسال حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز در ۶ هزار واحد آموزشی در استان مشغول به تحصیل شدند که از این تعداد ۴۹۲ هزار دانش‌آموز مربوط به دوره ابتدایی هستند.

منبع:ایرنا

انتهای پیام