هم زمان با ۱۶ اکتبر (۲۴ مهر) روز جهانی غذا و هفته غذا در کشور صورت گرفت؛
ارائه بسته تخصصی بهره‌وری صنایع غذایی در موسسه صنایع غذایی مشهد

بسته تخصصی بهره‌وری صنایع غذایی در موسسه پژوهشی صنایع غذایی آماده شد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، قدیر رجب زاده رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: بسته تخصصی بهره‌وری صنایع غذایی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ارائه می‌شود. خدمات ارائه شده در این بسته تخصصی شامل آزمایشگاهی، فنی و تخصصی، واگذاری دانش فنی، مشاوره، تحقیق و توسعه، ثبت اختراع و حفاظت از مالکیت معنوی و آموزش‌های تخصصی پرسنل و نیروی انسانی شاغل در صنایع غذایی است.

او به شعار سازمان جهانی فائو در روز جهانی غذا اشاره کرد و افزود: شعار سال ۲۰۲۱ سازمان جهانی فائو "اقدامات ما آینده ما را می‌سازد، تولید بهتر، تغذیه بهتر، محیط زیست و زندگی بهتر" است که بر اهمیت پژوهش برای داشتن فردایی بهتر اشاره دارد.

رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ادامه داد: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با توجه به رسالت‌های ملی و فراملی خود در این عرصه، ضمن حمایت‌های همه جانبه از صنایع غذایی فعال در کشور، تمام تلاش خود را برای انجام پژوهش‌های کاربردی و فناورانه با تاکید بر ارتقای ارزش افزوده، امنیت و ایمنی محصولات غذایی، ارائه خدمات علمی - تخصصی به مراکز صنعتی و ایفای نقش موثر در سیاست‌های ملی انجام داده است.

انتهای پیام// م.ب