دیدار با خانواده شهید ابراهیم هراتی میرزایی در هامون

سرهنگ غلامرضا شهرکی فرمانده انتظامی شهرستان هامون در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، با اشاره به اینکه شهدا با ایثار هستی خود درخت تنومند اسلام را آبیاری و انقلاب اسلامی را بیمه کردند، گفت: شهید کسی است که وقتی نیاز حضور خود را در عرصه جنگ احساس نمود با در دست گرفتن جان خود به دفاع از انقلاب و میهن و مهمتر از ان دفاع از اسلام شتافت.

این مقام انتظامی در این دیدار با بیان اینکه صبر و بردباری خانواده شهدا از آن‌ها اسوه و الگو می‌سازد، اظهار داشت: اهمیت خانواده شهدا در نظام إسلامی هرگز نادیده گرفته نمی‌شود

وی خاطر نشان کرد:این انقلاب با خون هزاران شهید ریشه زده و دشمنان و استکبار جهانی نمی‌توانند در حرکت رو به رشد آن و خلق حماسه سیاسی و اقتصادی خللی ایجاد کنند.

در خاتمه این دیدار، سرهنگ " شهرکی " ضمن دلجوئی و استماع مشکلات خانواده معظم شهید، با تقدیم هدایایی از خانواده این شهید بزرگوار قدردانی کرد.

انتهای پیام/ع