سالانه بیش از ۴ هزار تن قارچ در کردستان تولید می شود

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج،محمدصالح احمدی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت:در سال گذشته برای یک واحد پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت ۳۳۵ تن در سال مجوز فعالیت صادر شد.

احمدی اظهار داشت:هم اکنون ۱۳ واحد پرورش قارچ خوراکی فعال در استان وجود دارد که به تولید قارچ دکمه‌ای مشغول اند و سالانه  در  مجموع ۴ هزار و ۴۰۰ تن قارچ تولید می کنند.

او با بیان اینکه شهرستان های سنندج، سروآباد، سقز، قروه و بانه در استان در زمینه تولید قارچ پیشرو هستند، گفت:بزرگترین واحد قارچ خوراکی در استان مربوط به اورامان سبز شهرستان سروآباد با ظرفیت هزار و ۲۰۰ تن در سال می‌باشد.

انتهای پیام/م