رشد ۱۰ درصدی مصرف گوشت قرمز گرم در همدان

رشد ۱۰ درصدی مصرف گوشت قرمز گرم در همدان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، اکبر سپهری وفا، رئیس اتحادیه قصابان و آلایش دامی استان همدان اظهار کرد: با توجه به کمبود مرغ و گرانی آن و نیز افزایش قیمت گوشت قرمز منجمد امسال به نسبت سال گذشته ۱۰ درصد میزان مصرف گوشت قرمز گرم و کشتار دام به نسبت سال گذشته در شهرستان همدان افزایش داشته است.

او  با بیان اینکه با شرایط کمبود مرغ در برخی از مواقع امسال و گرانی آن و نیز افزایش قیمت گوشت قرمز منجمد مردم ترجیح دادند گوشت قرمز گرم مصرف کنند، افزود: البته با توجه به افزایش قیمت گوشت قرمز میزان قدرت خرید مردم در مورد گوشت پایین آمده است و این امر به تبع در تضرر و تعطیلی برخی از قصابی‌های سطح استان نقش موثری داشته است.

رئیس اتحادیه قصابان و آلایش دامی استان همدان با بیان اینکه در حال حاضر شهرستان همدان دارای ۲۸۰ قصابی بوده و به دلیل شرایط کسادی بازار از ابتدای سال تاکنون تعداد ۱۲ واحد قصابی شهرستان نسبت به ابطال پروانه کسب و تعطیلی واحد خود اقدام کرده‌اند، یادآور شد: به دلیل اینکه شغل قصابی‌ها تره بار به شمار رفته و امکان انبار و نگهداری کالا وجود ندارد و میزان ماندگاری گوشت تنها سه روز است با توجه به کمبود تقاضا این امر موجب سررسید تاریخ انقضا گوشت قصابی‌ها و تضرر آنان می‌شود که به ناچار به دلیل کمبود مشتری این تعداد واحد‌ها اقدام به تعطیلی واحد خود کرده‌اند.

سپهری وفا خاطر نشان کرد: با احتساب کشتارگاه، حمل گوشت، سلاخ و قصابی‌ها تعداد ۶۰۰ نفر در شهرستان همدان به صورت مستقیم در این عرصه مشغول به فعالیت بوده و ارتزاق می‌کنند.

او اضافه کرد: در حال حاضر روزانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ رأس گوسفند و ۵۰ تا ۶۰ رأس گاو برای مصرف سطح شهرستان همدان و عرضه در قصابی‌ها کشتار می‌شود که به نسبت سال گذشته ۱۰ درصد کشتار دام برای مصرف شهرستان همدان افزایش داشته و همانگونه که اشاره شد گرانی مرغ و گوشت منجمد از دلایل این افزایش بوده است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/د.ا