برداشت ۱۴۰ هزار تن سیب‌زمینی از مزارع قروه

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، عبدالله عبدالملکی مدیر جهاد کشاورزی قروه اظهار داشت: از ۲۷ هزار و ۷۰۰ هکتار از زمین‌های آبی شهرستان سه هزار و ۵۰۰ هکتار به کشت سیب زمینی اختصاص یافته و ۷۰۰ کشاورز در این زمینه فعالیت دارند.

او متوسط برداشت محصول از هر هکتار زمین زیر کشت سیب زمینی را ۴۰ تن اعلام کرد و افزود: این میزان بسته به نوع بذر استفاده شده، دفعات آبیاری و داشت محصول متغیر است و ممکن است رقمی بالاتر یا پایین‌تر از این میزان را هم داشته باشیم.

مدیر جهاد کشاورزی قروه نبود صنایع تبدیلی و تکمیلی و کمبود سردخانه‌های نگهداری را از جمله مشکلات سیب‌زمینی کاران قروه‌ای اعلام کرد و افزود: بیشترین تولید کشاورزان بصورت روزانه روانه بازار می‌شود و امکان نگهداری آن وجود ندارد و برای همین نرخ محصول در بازار تعیین می‌شود که در حال حاضر هر کیلوگرم از آن به قیمت چهار هزار تومان به فروش می‌رسد.

عبدالملکی ادامه داد: ۳۹ واحد انبار فنی مجهز به سردخانه در شهرستان وجود دارد که ظرفیت آن ۳۵ هزار و ۳۰۰ تن در سال است که بخشی از نیاز استان و دیگر ماطق کشور را در فصول سرد سال تامین می‌کند.

انتهای پیام/ک