برداشت ۴۲ هزار تُن انجیر در فارس

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حمیدرضا احسانی کارشناس مسئول انجیر سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: استان فارس با دارا بودن ۵۱ هزار و ۲۹۰ هکتار انجیرستان دیم و آبی و تولید ۴۲ هزار تُن انجیر، رتبه نخست سطح زیرکشت و تولید کشور را به خود اختصاص داده است.

او افزود: از ۵۱ هزار و ۲۹۰ هکتار سطح زیرکشت انجیر استان، ۴۰ هزار و ۴۴۰ هکتار آن بارور و مابقی غیربارور هستند.

کارشناس مسئول انجیر سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: میزان محصول تولیدی امسال نسبت به پارسال به علت بارش‌های تابستانی و ترشیدگی انجیر‌ها، کاهش یافته است.

احسانی با بیان این که امسال ۱۷ هزار و ۷۰۰ تن انجیر به ارزش ۱۷ میلیون دلار از کشور صادر شده است، ادامه داد: استان فارس با ۱۵ و ۳ دهم میلیون دلار سهم ۹۰ درصدی در صادرات انجیر کشور دارد.

او گفت: امسال ۱۵ هزار و ۹۳۰ تن معادل ۳۶ درصد انجیر تولیدی استان به خارج از کشور صادر شده است.

کارشناس مسئول انجیر سازمان جهاد کشاورزی فارس تصریح کرد: انجیر فارس علاوه بر مصرف داخلی به کشور‌های حاشیه خلیج فارس، ونزوئلا، ژاپن، چین، ازبکستان و آسیانه میانه نیز صادر می‌شود.

احسانی افزود: شهرستان‌های استهبان، نی‌ریز، داراب، کوه‌چنار، سروستان، خفر، فیروزآباد، کوار و خرامه از تولید کنندگان انجیر در استان فارس هستند.

انتهای پیام/