کمک بلاعوض ۵۰ میلیون تومانی برای مسکن مددجویان بهزیستی همدان

کمک بلاعوض مسکن  ۵۰ میلیون تومانی به مددجویان بهزیستی همدان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،حمیدالله فارسی معاون اشتغال و مشارکت‌های مردمی اداره کل بهزیستی استان همدان گفت: مددجویان واجد شرایط  بهزیستی با ثبت نام در طرح جهش تولید و تامین مسکن از کمک بلاعوض ۵۰ میلیون تومانی این سازمان در پرداخت قسط مرحله سوم بهره مند می‌شوند.

او فزود: این تسهیلات به کسانی تعلق می‌گیرد که تاکنون از تسهیلات طرح اقدام ملی مسکن و مسکن مهر استفاده نکردند.

معاون اشتغال و مشارکت‌های مردمی اداره کل بهزیستی استان همدان ادامه داد:در حال حاضر طرح جهش تولید و تامین مسکن فقط برای شهر‌های ازندریان، زنگنه، سامن، سرکان، فیروزان، گیان و شهرستان‌های کبودراهنگ و نهاوند در استان همدان تعریف شده است.

فارسی بیان کرد: در صورتیکه ثبت نام طرح جهش تولید و تامین مسکن در شهر‌های دیگر استان تعریف شود مددجویان آن شهر‌ها نیز می‌توانند از تسهیلات بهره ببرند.

او گفت: تنها هدف سازمان بهزیستی تامین سرپناه نیست بلکه با تامین مسکن مناسب منزلت اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی مددجویان نیز در نظر گرفته می‌شود.

معاون اشتغال و مشارکت‌های مردمی اداره کل بهزیستی استان همدان یادآور شد: سازمان بهزیستی در برنامه کمک به تأمین مسکن هفت گروه هدف شامل معلولان سرپرست خانوار، زنان سرپرست خانوار، خانوار‌های دارای حداقل ۲ عضو معلول تحت تکفل، معلولان مجرد بالای ۲۰ سال، زنان و دختران خود سرپرست بالای ۳۵ سال، فرزندان ترخیص شده از مراکز شبانه روزی بهزیستی و بهبودیافتگان ارائه خدمت می‌کند.

تعداد معلولان زیر پوشش سازمان بهزیستی در استان همدان ۴۵ هزار و ۵۳۰ نفر است که بیشترین تعداد مربوط به شهر همدان با ۱۷ هزار و ۶۳۶ و فامنین با هزار و ۳۳۲ نفر معلول است و ۶۰ درصد آن‌ها را مرد و ۴۰ درصد را زنان تشکیل می‌دهند.

منبع: ایرنا
انتهای پیام/غ