کرونا ۴ کردستانی دیگر را به کام مرگ کشاند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، فرزین رضاعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار کرد: در حال حاضر ۶۴۶ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

رضاعی تصریح کرد: اکنون ۸۴ بیمار مبتلا به کرونا در بخش ویژه (آی سی یو) بستری هستند.

او از مرگ ۴ بیمار در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و آمار فوت شدگان بر اثر بیماری کرونا در کردستان از ابتدای شیوع کرونا را ۱۸۰۵ نفر عنوان کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان اضافه کرد:سنندج با ۷۸۲ نفر و سروآباد با ۵ نفر بیشترین و کمترین شمار فوتی‌های ناشی از کرونا در کردستان دارند.

رضاعی خطاب به شهروندان اظهار کرد: همچنان روند فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، شست‌وشوی مرتب دست‌ها با آب و صابون، اجرای اصول بهداشتی و قرنطینگی را تا قطع زنجیره این ویروس مهلک رعایت کنید در غیر این صورت افزایش تعداد زیاد مبتلایان و مرگ بر اثر کرونا در استان را شاهد خواهیم بود.

انتهای پیام/م