مدیرعامل ستاد دیه اصفهان:
۶۸۰ زندانی غیر عمد در اصفهان گرفتار بند هستند
۶۸۰ زندانی غیر عمد در اصفهان گرفتار بند هستند

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،اسدالله گرجی زاده مدیرعامل ستاد دیه اصفهان گفت: از میان ۶۸۰ زندانی، ۱۲ نفر زن و مابقی مرد و بدلیل بدهی در زندان‌های استان اصفهان هستند.

وی بیان کرد: محکومیت مالی ناشی از بدهکاری به دیگران، مهریه و دیه از جمله عوامل ورود این افراد به بند است.

مدیرعامل ستاد دیه اصفهان ادامه داد: کمبود اطلاعات حقوقی و بی توجهی به قوانین باعث گرفتاری آنان شده که لازم است سطح آگاهی جامعه افزایش یابد.

وی جلب مشارکت خیران برای آزادی زندانیان را مهم برشمرد و اظهار داشت: امسال ۳۷۵ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد استان آزاد شدند که کل بدهی آنان یکهزار و ۲۲۰ میلیارد ریال بود و خیرین ۲۵۰ میلیارد ریال آن را کمک کردند.

گرجی زاده با بیان اینکه ۴۷ درصد از کل بدهی را شاکیان بخشیدند، اضافه کرد: ۲۴۰ میلیارد ریال از بدهی با صدور حکم اعسار و ۱۰۰ میلیارد ریال آن نیز از صندوق خسارت بدنی و تسهیلات بانکی تامین شد.

وی تاکید کرد: آزادی زندانیان جرائم غیر عمد و کمک به کاهش ورودی زندانیان از اهمیت خاصی برخوردار است و به کاهش آسیب‌های اجتماعی کمک می‌کند.

گرجی زاده با بیان اینکه از میان کل زندانیان آزاد شده امسال ۱۴ نفر زن بودند، یادآور شد: این اقدام به حفظ بنیان خانواده و کاهش دغدغه‌های اجتماعی آنان کمک خواهد کرد.

زندانیان جرایم غیرعمد شامل محکومان به پرداخت دیه ناشی از تصادف و حوادث کارگاهی، مهریه و نفقه و بدهی‌مالی هستند.

ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند استان اصفهان از رمضان سال ۱۳۸۰ فعالیت خود را آغاز کرد و تاکنون حدود ۱۷ هزار پرونده جرائم غیر عمد را مورد بررسی قرار داد که پس از اقدامات لازم از جمله مشاوره و تخفیف و گذشت رضایتمندانه از شاکیان و تامین اعتبارات از محل وجوه خیران و نیکوکاران و همچنین اعتبارات مصوب دولتی، بیش از سه هزار نفر در سال گذشته با پرداخت تسهیلات این ستاد از زندان آزاد شدند.

منبع:ایرنا


انتهای پیام