حال ۳ قلو‌های برازجانی خوب است

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، دکتر سرور مکاری معاون بالینی بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان بیان کرد: مادر بارداری ۳۶ ساله با سابقه بیماری دیابت بارداری و مصرف انسولین، تنگی نفس و استفاده از اسپری، به این بیمارستان مراجعه کرد و به علت شرایط درمانی خاص بلافاصله سزارین شد.

او ادامه داد: به هنگام انجام عمل سزارین پزشک متخصص اطفال به همراه همکاران پرستار بخش ان. ای. سی. یو در اتاق عمل حضور یافتند و به‌محض انجام عمل سزارین، نوزادان که دو پسر و یک دختر بودند به بخش ان. ای. سی. یو بیمارستان منتقل شدند.

معاون بالینی بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان افزود: با توجه به زایمان پیش از موعد در هشت‌ماهگی، نوزادان نارس و دچار کمی وزن بودند به طوری که وزن پسر‌ها ۱۹۰۰ گرم و ۱۴۰۰ گرم و دختر ۱۴۰۰ گرم بود.

مکاری عنوان کرد: نوزادان به علت مشکلات حاد تنفسی و وزن پایین بلافاصله به بخش ان. ای. سی. یو (بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان) منتقل واقدامات لازم پزشکی و پرستاری شروع شد.


بیشتر بخوانید


او گفت: بعد از گذشت حدود ۲۲ روز از دریافت مراقبت‌های ویژه درمانی دو قل (یکی از پسر‌ها و یک دختر) با شرایط مناسب و بهبودی ترخیص شد و یکی از نوزادان همچنان در بیمارستان بستری است، اما با توجه به روند خوب و مناسب درمانی امیدواریم ان‌شاءالله به‌زودی ترخیص شود.

انتهای پیام/ک