برداشت پاییزه لوبیا کشاورزی در گیلان/ مخصوص پخت غذای محلی باقلا قاتق

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، سید علی موسوی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: برداشت لوبیا کشاورزی پاییزه در ۷ هزار و ۲۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی این استان آغاز شده است.

او با بیان اینکه بیش از ۲۰ هزار کشاورز گیلانی برداشت ۲۸ هزار تن پیله‌ تر این محصول را از باغ هایشان آغاز کرده اند، افزود: پیش بینی می‌شود کشاورزان گیلانی امسال با برداشت لوبیا کشاورزی پاییزه ۵۶۰ میلیارد تومان درآمد کسب کنند.

معاون جهاد کشاورزی گیلان اظهار داشت: شهرستان‌های رشت، تالش، ماسال، صومعه سرا و آستانه اشرفیه از مهمترین مناطق تولید این محصول باغی در این استان هستند.

لوبیا کشاورزی در گیلان به "پاچ باقلا" معروف است و از آن برای پخت غذای محلی باقلا قاتُق استفاده می‌شود.

آغاز برداشت پاییزه لوبیا کشاورزی در گیلان/ مخصوص پخت غذای محلی باقلا قاتق

آغاز برداشت پاییزه لوبیا کشاورزی در گیلان/ مخصوص پخت غذای محلی باقلا قاتق

آغاز برداشت پاییزه لوبیا کشاورزی در گیلان/ مخصوص پخت غذای محلی باقلا قاتق


بیشتر بخوانید


آغاز برداشت پاییزه لوبیا کشاورزی در گیلان/ مخصوص پخت غذای محلی باقلا قاتق

گیلان تنها تولیدکننده این گونه لوبیا در کشور است.

آغاز برداشت پاییزه لوبیا کشاورزی در گیلان/ مخصوص پخت غذای محلی باقلا قاتق

لوبیا کشاورزی (پاچ باقلا) در این استان در ۲ فصل بهار و پاییز کشت می‌شود.

آغاز برداشت پاییزه لوبیا کشاورزی در گیلان/ مخصوص پخت غذای محلی باقلا قاتق

کشت پاچ باقلای پاییزه بعد از برداشت برنج در مرداد ماه آغاز می‌شود و برداشت آن تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.

آغاز برداشت پاییزه لوبیا کشاورزی در گیلان/ مخصوص پخت غذای محلی باقلا قاتق

انتهای پیام/ع