فرمانده انتظامی شهرستان ایوان:
مقام شهدا یک مقام الهی و بی نظیر است

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام، سرهنگ امیر بازیار، فرمانده انتظامی شهرستان ایوان در حاشیه زیارت مزار مطهر شهدای گمنام پارک شهدای شهرستان ، گفت: شهداء با خون خود نهال انقلاب را آبیاری نمودند که این نهال اکنون درخت تنومندی شده است و همه ما در زیر سایه این درخت تنومند در آسایش هستیم.

او با تاکید بر اینکه همه ما‌ مکلف به ادامه دادن راه شهدا هستیم، افزود: ارزشی بالاتر از معامله کردن با خدا نیست و شهداء با نثار جان خود، آزادگی ، سرافرازی و عزت را برای خود و کشور عزیزمان به ارمغان آوردند.

او ادامه داد: امنیت امروزه جامعه حاصل جانفشانی‌های شهداء است و نیروی انتظامی بدون هیچ چشم داشتی در جهت حفظ این مهم تلاش می‌کند.

او با اشاره به اینکه خون شهداء، انقلاب ما را بیمه کرده است، مطرح کرد: تا زمانی که فرهنگ غنی شهادت در جامعه باشد خدشه‌ای به آرمان‌های والای انقلاب اسلامی وارد نخواهد شد.

انتهای پیام/ ن