دستگیری سوداگران دارو در مازندران

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،محمدرضا شیران معاون غذاو داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: برخی کارمندان رسمی شرکت‌های دارویی کشور با صدور فاکتور‌های رسمی بنام داروخانه‌ها، داور‌ها را از شرکت داروساز خارج ولی دارو‌ها به داروخانه‌های مورد نظر تحویل نداده و آنها را در محلی مخفی و احتکار می‌کردند، دستگیر شدند.

او افزود این افراد با وجود نیاز ضروری بیماران، دارو‌ها را از شبکه رسمی و قانونی توزیع خارج و برای سودجویی آن‌ها را احتکارو در بازار آزاد به فروش می‌رساندند.

معاون غذا و دارودانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: در این محموله دارویی غیر مجاز بیش از ۴۱۶  قلم انواع دارو‌های کمیاب و معمولی موثر در درمان سیستم‌های قلبی و عروقی، تنفسی، اعصاب و روان و نیز آنتی بیوتیک‌ها ، شیرخشک و سرم کشف و ضبط شده و پرونده متهمان برای تکمیل و تعیین ارزش اقتصادی دارو‌ها تحویل مراجع ذیصلاح شده است.
انتهای پیام/س