آمادگی هلال احمر اصفهان برای امدادرسانی به زلزله زدگان هرمزگان

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،  علی محمد هاشمی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان با بیان اینکه هنوز درخواستی برای کمک به استان زلزله زده هرمزگان نشده است، گفت: پس از زمین لرزه استان هرمزگان، نیرو‌های امدادی هلال احمر استان به ویژه منطقه جنوب و جنوب غربی استان در حالت آماده باش برای ارسال محموله در صورت نیاز هستند.

وی استان اصفهان را پشتیبان دوم کمک و امدادرسانی به مناطق زلزله زده هرمزگان دانست و افزود: هم استانی‌ها می‌توانند کمک‌های خود را به شماره حساب ۵۴۰۵۴۰۰۰۹۴ نزد بانک ملت و ۹۹۹۹۹ نزد کلیه بانک‌ها برای کمک‌های نقدی مردمی به زلزله زدگان هرمزگان واریز کنند.
در ساعت ۱۵ و ۳۶ دقیقه یکشنبه ۲۳ آبان زمین لرزه‌ای به بزرگای ۶.۴ ریشتری استان هرمزگان را لرزاند ودر کمتر از چندثانیه زلزله دوم با قدرت ۶.۳ یشتر به وقوع پیوست و پس از آن دو زلزله دیگر با قدرت ۴ ریشتر، و زمین لرزه‌هایی به ترتیب با قدرت ۳.۹، ۳.۴، ۴.۵، ۳.۵ و ۴ ریشتر این منطقه را تکان داد.


انتهای پیام