عامل ایجاد مزاحمت در فضای مجازی دستگیر شد

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سرهنگ کار آگاه علی حسینی رئیس پلیس فتا خوزستان گفت: در پی شکایت یک شهروندان در اهواز در خصوص مزاحمت و ارسال پیام‌های نامناسب فردی ناشناس در پیام رسان واتساپ، رسیدگی پرونده در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

او افزود: کارشناسان پلیس فتا پس از ثبت اظهارات شاکیه با بکارگیری روش‌های فنی و شگرد‌های پلیسی ‏در مدت زمان کوتاهی متهم را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی او را احضار کردند و با شروع تحقیقات و مواجهه متهم با مستندات و ادله موجود در پرونده به بزه انتسابی اعتراف و انگیزه خود را اخاذی عنوان کرد.

سرهنگ حسینی ایجاد مزاحمت در فضای مجازی از مصادیق جرم محسوب شده و با خاطیان در اینگونه جرائم به شدت برخورد می‌شود، از شهروندان خواست: هشدار‌های پلیس را جدی گرفته و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت سایبری گزارش کنند.

انتهای پیام/م