مدیرعامل شرکت مخابرات ایران:
شرکت مخابرات برنامه ویژه‌ای برای ارائه خدمات در شهر‌های زیارتی دارد

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از قم،مجید سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران روز سه‌شنبه در نشست خبری که به‌صورت ویدیو کنفرانس برای استان‌ها پخش می‌شد، گفت: هر چه در نقاط پرجمعیت از جمله فصلی و زیارتی سرمایه‌گذاری کنیم، بهره به شرکت مخابرات بازمی‌گردد و این کار در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اضافه کرد: میزان پهنای باندی که در شهر‌های قم و مشهد در حال استفاده است، به‌صورت مرتب رصد می‌شود و بخش‌هایی از زیرساخت‌ها که باید توسعه پیدا کند، متناسب با مصرف توسعه می‌یابد.

او ادامه داد: تمام شهر‌ها و استان‌ها از نظر میزان استفاده از باند در مرکز مانیتورینگ شرکت مخابرات ایران لحظه به لحظه رصد و بررسی می‌شود؛ به‌محض این‌که در منحنی مشاهده شود میزان مصرف نسبت به تجهیزات و امکاناتی که می‌تواند پهنای باند را ارائه دهد در حال افزایش است، بلافاصله وارد عمل می‌شویم.

سلطانی تاکید کرد: سعی می‌کنیم بسته به میزان نیاز و مصرف تجهیزات را توسعه دهیم تا هم منابع را مدیریت کنیم و هم رضایت مشتریان را جلب نماییم.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران عنوان کرد: قطعا برای شهر‌های زیارتی کشور مثل قم، مشهد و سایر اماکن مقدس برنامه ویژه داریم و معاونان شرکت عنایت ویژه‌ای در ارائه خدمات به این شهر‌ها دارند.

او در ادامه گفت: شرکت مخابرات با رصد شبانه‌روزی سامانه‌های فنی، نحوه پاسخگویی به شکایات و خرابی‌ها، توانسته ۸۵ درصد رضایت مشتریان را کسب کند.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران عنوان کرد: با توجه به تعداد چشمگیر مشترکان، شرکت مخابرات در ارائه خدمات گزینشی عمل نمی‌کند و در همه شهرها، روستا‌ها و کلان‌شهر‌ها سرویس ارائه می‌دهد.

انتهای پیام/ح