فرمانده سپاه تربت حیدریه خبر داد؛
اجرای ۳۵۲ عنوان برنامه هفته بسیج در تربت حیدریه

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، احمد ناصری موحد، فرمانده سپاه تربت حیدریه امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: بسیج پدیده‌ای بی سابقه است و در کشور‌های مختلف تشکیل مقاومت‌های مردمی  با الگوپذیری از بسیج شاهدیم، اما جنس بسیج ایران با بسیج کشور‌های دیگر مقداری متفاوت است.

او افزود: بسیج شجره طیبه‌ای است که امام راحل آن را پایه‌گذاری کرد تا در حفظ دستاورد‌ها و رسیدن به اهداف و آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی بعنوان بازوی تنومند نظام عمل کند.

فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه ادامه داد: بسیج  بعنوان تجلی گاه اخلاق و خدمتگذار در همه ابعاد جامعه اسلامی با محوریت ولایت فقیه و اصل گفتمان انقلابی‌گری بعنوان نیروی زنده و پویا توانسته خدمات شایانی را به کشور ارائه کند.


بیشتر بخوانید



ناصری موحد بیان کرد: برنامه‌های امسال هفته بسیج با شعار بسیج پاره تن مردم است آغاز می‌شود و این بدان خاطر است که بسیج از ابتدای انقلاب در حوزه‌های مختلف پیشرو و امید آفرین بوده است.

او به سیاست‌های امسال برنامه‌های هفته بسیج اشاره و تصریح کرد: گفتمان سازی بیانیه گام دوم انقلاب، بهره گیری از رسانه‌ها و فضای مجازی در تبیین عملکرد ۴۲ ساله بسیج، توسعه خدمت رسانی و محرومیت زدایی با محوریت گروه‌های جهادی و برنامه ۱۰ ساله اعتلای بسیج بخشی از سیاست‌های برنامه‌های امسال هفته بسیج خواهد بود.

فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه تأکید کرد: امسال ۳۵۲ عنوان برنامه هفته گرامیداشت بسیج با محوریت گفتمان سازی بیانیه گام دوم انقلاب و جهاد تبیین در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، اقتصادی و بصیرتی در سه سطح پایگاهی، حوزه‌ای و شهرستانی در تربت حیدریه اجرا می‌شود.

ناصری موحد اظهار کرد: هفته بسیج امسال از ۲۹ آبان‌ماه با دیدار بسیجیان با امام جمعه تربت حیدریه آغاز می‌شود و در ادامه برنامه‌ها نیز اعزام اردو‌های جهادی به مناطق محروم با محوریت محرومیت زدایی، توزیع کمک‌های مومنانه و بسته‌های معیشتی و اهدای کمک جهیزیه را در همان روز خواهیم داشت.

فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه گفت: برگزاری جشنواره شبیه یاس با محوریت کادرسازی نیرو در تراز انقلاب اسلامی، یادواره‌های شهدا و آبروی محله، مسابقات فرهنگی و ورزشی، همایش بسیجیان و همچنین شبی با خاطرات رزمندگان و ایثارگران دفاع مقدس، دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران و غبارروبی گلزار‌های شهدا بعنوان بخشی دیگر از برنامه‌های شاخص این هفته یاد کرد.


انتهای پیام//ا. غ.