مدیر کل دفتر طراحی و فرآیندهای سازمان امور مالیاتی بیان کرد؛
ورود سازمان امور مالیاتی به عرصه مالیات بر خانه های خالی تا پایان دی ماه

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برزگری مدیر کل دفتر طراحی و فرآیندهای سازمان امور مالیاتی، در رابطه با اخذ مالیات بر خانه های خالی بیان کرد: زمانی می توان مالیات بر خانه های خالی را گرفت که اطلاعات سامانه املاک و اسکان از مودیان دریافت شود.

او ادامه داد: با توجه به شرایط پیش آمده توسط ویروس کرونا این اندیشه به وجود آمد که مهلت های مربوط به آن تمدید شود که یک بار تا پایان مهرماه و بار دیگر هم در قالب خانه‌های لوکس تا پایان آذر ماه تمدید شد. بستر های قانونی برای مطالبه و وصول در سازمان امور مالیاتی فراهم شده و به محض دریافت اطلاعات مالیات ها اخذ خواهد شد.


بیشتر بخوانید


او در رابطه با زمان اخذ مالیات بر خانه های خالی گفت: در قانون بودجه ۱۴۰۰ در جزء ۲ بند ۴ تبصره ۶ تکلیفی به سازمان امور مالیاتی محول شده است که تا پایان دی ماه ۱۴۰۰ به این عرصه ورود پیدا کند و مالیات بر خانه‌های خالی را به اطلاع اشخاصی که مشمول این موضوع می‌شوند برساند و مالیات را مطالبه کند و ظرف یک ماه هم اشخاصی که مشمول مالیات می‌شوند، باید این پرداختی‌ها را انجام دهند.

انتهای پیام/