در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
واکنش تعزیرات به درج دو قیمت بر روی یک محصول +فیلم

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، چندی پیش کلیپ کوتاهی توسط یکی از شهروندان مبنی بر دو نرخه بودن محصول لبنی در فضای مجازی منتشر شد.

مهدی طیبی معاون حقوقی و پیشگیری تعزیرات حکومتی تهران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: درج ۲ نرخ به صورت همزمان بر روی کالا‌ها تخلف است و ملاک برای خرید مشتری قیمت اولیه مندرج بر روی اقلام است.

وی افزود: از آنجایی که در این کلیپ مشخصات کارخانه تولید کننده محصول لبنی مشخص نیست نمی‌توان به صورت مستقیم وارد عمل شده و به سراغ واحد متخلف رفت، اما در بازرسی‌هایی که در قالب گشت‌های مشترک با حضور روسای شعب تعزیرات و سایر مراجع نظارتی از جمله بازرسان سازمان صمت و اتاق اصناف انجام می‌شود، چنانچه با این نوع تخلف مواجه شوند متخلفان شناسایی و با تشکیل پرونده برای آن‌ها برخورد قانونی لازم صورت می‌گیرد.

معاون حقوقی و پیشگیری تعزیرات حکومتی تهران تصریح کرد: این شهروند نیز می‌تواند با حضور در مجتمع گشت‌های مشترک تعزیرات حکومتی تهران و یا از طریق سامانه ۱۳۵ سازمان تعزیرات حکومتی و همچنین ۱۲۴ سازمان صمت موضوع را گزارش دهد تا نسبت به برخورد با متخلفان اقدامات قانونی صورت بگیرد.

{$sepehr_media_15130286_400_300}

بیشتر بخوانید

از استیک تا پیتزا با روکش طلا/ عرضه غذا‌های طلایی مجاز است؟


انتهای پیام/